JTS-junioreille nelurimenestystä Cinia JGP-kisoista

15.10.2019

Viime viikonloppuna pelattiin 10-, 12-, 14-, ja 16-vuotiaiden Cinia JGP-osakilpailuita ympäri Suomea. Turnauksissa oli mukana useampi JTS-juniori.


Emma Kuusisto osallistui 16-vuotiaiden kisoihin Turussa. Nelinpelissä Emma oli toiseksi sijoitettu parinsa Rinja Kauton kanssa. Pari eteni hienosti turnauksen voittoon kahdella otteluvoitolla. Finaalissa kaatuivat Jenina Ishii ja Kia Pöysti lukemin 6-2, 6-2. 
Emma osallistui myös kaksinpeliin, jossa vastaan asettui nelinpelipari Kautto. Kaksinpelissä pelit päättyivät tällä kertaa kuitenkin jo ensimmäisellä kierroksella tiukan väännön jälkeen lukemin 5-7, 6-7. 

Oliver Kiljunen oli puolestaan mukana 12-vuotiaiden kisoissa Helsingissä. Emman tavoin Oliverin pelit päättyivät kaksinpelin osalta ensimmäiselle kierrokselle, mutta nelinpelissä ottelut etenivät finaaliin saakka. Finaalissa Oliver sai parinsa Aapeli Heikkilän kanssa vastaan ykkössijoitetun parin Niklas Korsström/Aku Salo. Korrström ja Salo olivat odotetun vahvoja ja veivät ottelun nimiinsä 6-2, 6-1.
 
Emman ja Oliverin lisäksi JTS:sää oli edustamassa myös Sara Pelkonen. 14-vuotiaiden sarjaan osallistuneen Saran pelit päättyivät kaksinpelissä toisella ja nelinpelissä ensimmäisellä kierroksella.
 
 
Oliverille hopeaa nelinpelistä