JTS:n edustujoukkueelle kahden pelin viikonlopusta kolme sarjapistettä

14.10.2019

JTS:n miesten edustusjoukkue urakoi viikonloppuna kahden sarjaottelun verran. Lauantaina 12.10. joukkue matkasi Helsinkiin Ettanin vieraaksi, sunnuntaina oli vuorossa kotipeli ÅLK:n kakkosjoukkuetta vastaan.

 

Lauantain ottelussa kaksinpelit pelasivat Lauri Leskinen, Jussipekka Salo sekä Riku Vikman. Leskinen nappasi ykköspelaajien kohtaamisessa hienon voiton Janne Hollista. Ensimmäinen erä oli vielä selkeästi Hollin hallussa, mutta Leskinen sai nollattua tilanteen erätauolla ja hoiti toisen ja myös kolmannen erän itselleen 4-6, 6-3, 10-0. Salo ja Vikman saivat tällä kertaa todeta vastustajan paremmaksi. Nelinpelissä pari Leskinen/Salo hoitivat JTS:lle toisen pisteen lukemin 7-6, 6-2. Kokonaisuudessaan ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.
 
Sunnuntaina JTS sai vastaansa ÅLK:n nuoren joukkueen. Leskinen oli lauantain tapaan pelipäällä ja otti JTS:n ainoan pisteen voitettutaan Niklas Virtasen lukemin 6-1, 6-4. 

Viikonlopun saldona oli siis yhteensä 3 pistettä. Sarjataulukossa joukkue majailee tällä hetkellä kuudennella sijalla. Seuraava ottelu on luvassa 10.11. TCT:n vieraana.

 

JTS-ÅLK 2
Ettan-JTS