Kooste JTS:n sarjajoukkueiden kaudesta - saldona kaksi kultaa ja yksi hopea

30.8.2019

Kesän sarjatenniskausi on saatu nyt pakettiin ja on sarjajoukkuekoosteen aika.

 
Naisten kolmosdivisioona: JTS:n ainoa naisjoukkue saavutti viime vuoden tapaan hienosti kultaa menettäen kauden aikana ainoastaan yhden pisteen. Naiset kommentoivat kautta seuraavasti: "Kauden ainoa tavoite oli uusia viime vuoden mestaruus ja kun siinä onnistuttiin niin voidaan ihan tyytyväisiä olla. Tiukat tilanteet saatiin pääsääntöisesti käännettyä meidän hyväksi, vaikka välillä oma taso vähän heilahtelikin pelien aikana."
Joukkueessa pelasivat Heidi Silvast, Essi Asikainen ja Hilla Juntunen
 
TEHO Sport Tennisliiga Cup: Miesten edustusjoukkue pelasi TEHO Sport Tennisliiga Cupissa. Tennisliiga pelattiin cup-muotoisesti heinäkuun alussa. JTS jäi Cupin viimeiseksi ja kohtalona oli siten suora putoaminen 1-divisioonaan. Joukkueessa pelasivat Masi Sarpola, Jussipekka Salo, Riku Vikman, Hannu Salminen, ja  Patrick Ahonen
 
Miesten 2-divisioona: JTS jäi viimeiseksi kolmella pisteellään ja tippuu siten suoraan 3-divisioonaan. Joukkueessa pelasivat: Mikko Hänninen, Nuutti Loikkanen, Tuomas Mervola, Jussi Palovaara sekä Miska Peltonen.
 
Miesten 4-divisioona: JTS3 saavutti hienosti hopeaa. Sarja oli kärjen osalta tiukka ja ero sarjan voittaneeseen SoTSiin oli vain yksi piste. Joukkueessa pelasivat Toni Kiljunen, Joni Purho, Jaakko Rantala sekä Tero Tolvanen.
 
Miesten 5-divisioona: JTS:llä oli vitosdivarissa kaksi joukkuetta. Sarjan voittajaksi taisteli JTS7. Saldona oli 13 pistettä kuudesta ottelusta. JTS6 putosi erittäin niukasti mitalisijojen ulkopuolelle ja jäi neljänneksi 10 pisteellä. Hopea ja pronssi irtosivat 11 pisteellä. JTS7 joukkueessa pelasivat Mika Lehkonen, Jukka Rautiainen sekä Kari Siekkinen. JTS6 joukkueen muodostivat Keijo Lehto, Pekka Mervola ja Jorma Nieminen.
 

Kokonaissaldona joukkueemme saavuttivat kaksi sarjavoittoa, yhden hopean, yhden nelossijan ja kaksi joukkuetta putosivat alempaan divisioonaan. Sarjatenniksen sisäpelikausi starttaa 1.10. ja päättyy 5.4.2020.