Masi Sarpolalle hopeaa TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailusta

27.8.2019

Hämeenlinnassa pelattiin 23.-26.8. kuudes TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu. JTS:n Masi Sarpola eteni turnauksessa upeasti finaaliin saakka!

Masi lähti massakauden viimeiseen TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailuun kolmanneksi sijoitettuna. Ensimmäisillä kierroksilla hän voitti Pauli Partisen (TaTS) 6-0. 6-0 ja Sami Huurinaisen (HVS-Tennis) 4-6, 6-2, 6-4. Välierässä vastaan asettui ykkössijoitettu Lauri Kiiski (TaTS). Tämän ottelun Masi hoiti vakuuttavasti 6-0, 6-2.

Loppuottelussa Masi kohtasi Roni Rikkosen (TaTS). Ensimmäinen erä oli Rikkosen hallintaa, mutta toisessa erässä Masi sai käännettyä pelin selkeästi itselleen. Kolmas erä oli selkeästi tasaisin kun molemmat pelaajat esittivät parastaan, mutta Rikkonen sai murrettua lopulta Masin syötön ja nappasi siten turnausvoiton lukemin 6-1, 2-6, 6-4.

Kyseessä oli Masin toinen finaalipaikka Finnish Tourilla. Toinen sija toi Masille 1000 euron palkkion. Finnish Tour siirtyy seuraavaksi sisäkentille ja seuraava osakilpailu pelataan Kotkassa 4.-6.10.
Kuva: Tennisliitto