Sara Pelkonen ja Oliver Kiljunen turnausvoittoihin Kuopiossa

5.8.2019

Kuopion Väinölänniemessä pelattiin 4.-6.8. Fressi Open. Turnauksessa oli mukana mukava määrä myös JTS:n pelaajia. Kovimmista suorituksista vastasivat Sara Pelkonen ja Oliver Kiljunen.

Sara lähti Kuopioon hyvällä itseluottamuksella aiemmissa turnauksissa hienosti sujuneiden pelien myötä. Saran varmat otteet näkyivät kentällä ja hän jätti vastustajansa ottelu toisensa jälkeen ilman suurempia mahdollisuuksia. Turnausvoitto tulikin hienosti ilman erämenetyksiä. Finaalissa kaatui Oulun Verkkopalloseuran Erda Kemppainen lukemin 6-3, 6-1, minkä seurauksena Sara nappasi itselleen kolmannen peräkkäisen C-luokan voiton. Voittoputkessa on hyvä jatkaa tulevana viikonloppuna pelattaviin SM-kisoihin.

JTS:n junioriedustus näytti parhaimpaansa myös poikien puolella. Oliver Kiljunen osallistui 15-vuotiaiden poikien sarjaan, joka käytiin lohkokilpailuna. Saran tavoin Oliver oli voittamaton ja eteni voittoon erääkään häviämättä. Junnusarjan lisäksi Oliver urakoi myös D-luokassa. Siellä tie nousi pystyyn toisella kierroksella. Ottelu Smash-Espoon Henri Kasevaa vastaan oli kuitenkin äärimmäisen tiukka ja pitkä kolmieräinen taisto.

Junioreiden lisäksi JTS:n värejä miesten C-luokassa olivat kantamassa Toni Kiljunen, Toni Seppänen ja Tomi Tuomaaala.

Oliverille P15-sarjan voitto
Saralle kolmas peräkkäinen turnausvoitto