Sara Pelkoselle heinäkuussa kaksi C-luokan voittoa

30.7.2019

Sara Pelkonen on kilpaillut kesällä aktiivisesti ja menestyksekkäästi, sillä heinäkuun saldona on ollut kaksi C-luokan turnausvoittoa sekä yksi kakkossija.

Heinäkuun ensimmäisen turnausvoiton Sara nappasi Iisalmesta. Naisten c-luokka oli jaettu kahteen lohkoon. B-lohkoon arvottu Sara eteni oman lohkonsa voittoon ja pääsi siten pelaamaan A-lohkon voittajaa, turnauksen ykkössijoitettua Lahden Verkkopalloseuran Siiri Kakkoa vastaan. Finaalin ensimmäinen erä oli selkeästi Saran hallinnassa, toisessa erässä Kakko sai pelistä paremmin kiinni. Voitto kirjattiin kuitenkin Saralle hienosti 6-0, 6-4.

Tuorein voitto tuli Tampereen Pyynikillä pelatussa TCP Weekend Openissa. Vakuuttavassa vireessä ollut Sara voitti neljä ottelua häviämättä erääkään. Finaalissa kaatui ykkössijoitettu Porin Verkkopalloseuran Minna-Maria Karonen lukemin 6-4, 6-3.

Sara jatkaa kilpailukauttaan jo tällä viikolla. Seuraava pelireissu suuntautuu Kuopioon Fressi Openiin ja ensi viikolla vuorossa on vuoden neljäs Cinia JGP-osakilpailu, joka on samalla massakenttien 14-vuotiaiden SM-kilpailu.

Saralle kultaa Tampereelta ja Iisalmesta