JTS tippui 1-divisioonaan

10.7.2019

JTS:n edustusjoukkue oli mukana TEHO Sport Tennisliiga Cupissa Tampereella. Kyseessä oli ulkokenttien seuramestaruuskisat, jossa oli mukana kahdeksan joukkuetta.

Ensimmäisellä kierroksella JTS sai vastaansa toiseksi sijoitetun Smash-Kotkan. Ykköspelaajien kohtaamisessa Masi Sarpola voitti oman ottelunsa Ville-Petteri Ahtia vastaan luvuin 6-3, 6-2. Patrick Ahonen ja Jussipekka Salo kokivat puolestaan tappiot omissa otteluissaan. Nelinpelissä Ahonen ja Salo kohtasivat Ahdin ja Verneri Tuomen. Ottelu päättyi kotkalaisten voittoon selkein lukemin 6-1, 6-1 ja siten koko sarjaottelu heidän nimiinsä 3-1.

Seuraava ottelussa Vartea vastaan taisteltiin siitä, kumpi joukkue joutuu karsintaotteluun. JTS:n saldona oli lopulta yksi kaksinpelivoitto ja yksi nelinpelivoitto. Voitot kirjattiin Salolle ja nelinpeliparille Salo/Riku Vikman. Tappion seurauksena JTS joutui karsintaotteluun.

Karsintaottelussa vastaan asettui TVS. Ottelun häviäjä tippuisi suoraan 1-divariin ja voittaja joutuisi karsintoihin 1-divarin voittajan kanssa. Parhaimmassa iskussa oli jälleen Salo, joka nappasi JTS:n ainoan kaksinpelivoiton Olli Kestiä vastaan 7-5, 6-2. Ratkaisua haettiin jälleen nelinpelistä, joka päättyi TVS:n voittoon 6-1, 6-4. Toista nelinpeliä ei siten tarvittu. Ensi kesänä JTS tahkoaa siten vuorostaan 1-divisioonan otteluita. SM-kultaa juhli viime vuoden tapaan HVS-Tennis ja hopealle ylsi Smash-Kotka.