Kesäkauden ensimmäiset Jyväskylän Kansalliset pelattu

27.5.2019

Kesäkauden ensimmäisissä Jyväskylän Kansallisissa kilpailtiin tällä kertaa kolmessa sarjassa, jotka olivat ME, MD ja MC. Kelit eivät tällä kertaa suosineet ja Hippoksen massakentillä normaalisti pelattava turnaus jouduttiin siirtämään Killerin Tenniskeskukseen. Miesten E-luokan voittoon eteni ykkössijoitettu JTS:n Anttu Pihjamäki, joka kaatoi finaalissa Keuruun Tennisseuran Waltteri Lehtosen selvästi erin 6-0, 6-1. Miesten D-luokan voitti vasta 10-vuotias JTS:n kilpajuniori Oliver Kiljunen. Oliver oli finaalissa Antun tavoin suvereeni voittaen Seinäjoen Tennisseuran Janne Myllärin eräluvuin 6-0, 6-0. Miesten C-luokan voittoa pääsi juhlimaan Haminan Tennisseuran Luka Penttinen. Penttinen menetti neljässä pelaamassaan ottelussa vain viisi peliä ja loppuottelussa hän voitti JTS:n Tero Tolvasen erin 6-0, 6-1.

Onnittelut voittajille!

Anttu Pihlajamäki