Kesävalmennusten ykkösjakson harjoitusryhmät julkaistu

12.5.2019

JTS-kesävalmennusten ykkösjakson (13.5.-23.6., 6 vkoa) harjoitusryhmät ja -ajat on julkaistu. Löydät ne täältä seuran nettisivuilta tai alla olevien linkkien takaa:

MISSÄ PELATAAN?

Harjoitukset pelataan lähtökohtaisesti ulkona Hippoksen massakentillä, toki sateen sattuessa mennään sisälle Jyväskylän Tenniskeskukseen Killerillä. Mikäli sää näyttää epävakaalta, ilmoitan seuran nettisivujen (www.jtstennis.fi) etusivun "KESÄVALMENNUS 2019" sinisessä laatikossa, mikäli siirrytään sisälle.

MITKÄ KENGÄT?

Massakentillä pelaaminen onnistuu tenniskengillä, tai muilla "palloilukengillä", karkeakuvioiset lenkkarit yms. eivät sovi pelaamiseen massakentällä, sillä ne rikkovat sekä nilkat, että kentän pinnan!

KYSYTTÄVÄÄ?

Mikäli sinulla on kysyttävää valmennusryhmistä tai muusta kesävalmennukseen liittyvästä, haluat vaihtaa treeniaikaa jne., ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan ma 13.5. alkaen.

Aurinkoisia kesätreenejä toivotellen,

JTS-päävalmentaja Henkka.