Kooste JTS:n seniorijoukkueiden talvikaudesta, M50 mitalipeleissä ja N40 nousu SM-sarjaan

26.4.2019

Talven sarjatenniskausi on saatu pakettiin myös JTS:n seniorijoukkueiden osalta. Kovimmasta suorituksesta vastasi JTS:n ainoa naisjoukkue, sillä 40-vuotiaiden naisten 1-divisioonaa pelanut joukkue nousi ensi talveksi SM-sarjaan!

 

JTS:n naisjoukkue esitti talven aikana vakuuttavia otteita läpi talvikauden. Joukkue voitti kaikki ottelut 3-0 lukuunottamatta viimeistä ottelua OTC:tä vastaan. Kyseinen ottelu oli kuitenkin käytännössä merkityksetön, sillä JTS oli varmistanut lohkovoiton jo aiemmin. Lohko oli kuitenkin kärjen osalta tiukka ja voitto irtosi lopulta yhden pisteen erolla.

Voitokkaan kauden aikana joukkueessa pelasivat pääasiassa Saija Nordström ja Merike Juponaho. Ekaterina Sudnik saatiin lisävahvistukseksi Nordströmin ja Juponahon tiimiin yhden ottelun ajaksi. 

Onnittelut naisille sarjanoususta ja nyt katse kohti kesäkautta!

Miesten aktiivisia seniorisarjajoukkueita JTS:llä oli hieno määrä: kaksitoista. SM joukkueita olivat M50,M60 ja M70. M50 joukkue ylsi mitalipeleihin asti, mutta joutuivat tyytymään hyvä  kauden jälkeen neljänteen sijaan. Joukkueessa pelasivat Petri Pykälämäki, Sami Paavola, Jari Sarpola ja Olli Salminen. Sarpola ja Salminen olivat loppukauden selkävaivojen vuoksi poissa. M60 ja M70 joukkueet jäivät tällä kaudella viimeiseksi ja joutuvat hakemaan uutta vauhtia 1.divisioonasta.

M45 säilytti sen sijaan paikkansa 1.divisioonassa ollen lohkonsa kolmas. M55 säilytti paikkansa 1.divisioonassa ollen lohkonsa neljäs. M65 niin ikään oli lohkonsa kolmas.

2.divisioonassa JTS:llä oli joukkeita ikäluokissa M50,M55 ja M60. Kaikki joukkueet säilyttivät paikkansa.