Masi Sarpola alle 21-vuotiaiden Suomen mestaruuteen

14.4.2019

Jyväskylän Tennisseuraa edustava Masi Sarpola eteni vakuuttavaan mestaruuteen TEHO Sport Finnish Junior Tourin Espoon osakilpailussa, joka toimi samalla alle 21-vuotiaiden SM-kilpailuna.

Turnaukseen ykkössijoitettuna lähtenyt Masi kaatoi lauantaina ensimmäisessä ottelussaan Oulun Verkkopalloseuran Niila-Tapio Maggan rutiininomaisesti 6-1, 6-0. Toisessa ottelussa Tuusulan Tennisseuran Juho Kantolaa vastaan kamppailu venyi kolmanteen erään, mutta Masi jatkoi välieriin eräluvuin 6-7(5), 7-6(5), 6-1. Semifinaalissa Masi kohtasi jo Jyväskylässäkin häntä vastaan pelanneen Vesa Ahdin (Smash-Kotka). Masi jatkoi vahvoja otteitaan etenemällä finaaliin erin 6-4, 6-4.

Loppuottelussa vastaan asettui turnauksen kakkossijoitettu Roni Rikkonen (TaTS). Ottelusta odotettiin tiukkaa kamppailua, mutta valitettavasti Rikkonen joutui luovuttamaan jo ensimmäisessä erässä loukkaantumisen takia. ”Aika rutiini kisavoitto. Oma peli ei kulkenut kovin hyvin, mutta sain voitettua matsi kerrallaan pelit ja näin turnausvoitto tuli. Harmillisesti finaalissa Roni Rikkosella meni nilkka ensimmäisessä geimissä ja hän joutui siksi luovuttamaan”, kommentoi Masi tuoreeltaan ottelun jälkeen.

JTS onnittelee Masia hienosta saavutuksesta!

Kuva: Tennisliitto