TEHO Sport Finnish Tourin ensimmäinen kilpailupäivä

30.3.2019

TEHO Sport Finnish Tourin Jyväskylän osakilpailu pyörähti käyntiin miesten ensimmäisen kierroksen otteluilla. Turnauksen avauspäivä ei tarjonnut suurempia yllätyksiä, mutta tästä huolimatta kentillä nähtiin tiukkoja ja korkeatasoisisa otteluita heti alusta lähtien.

 

Kärkisijoitetut Harri Heliövaara (Sata-Tennis)[1], Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka)[3] ja Masi Sarpola (JTS)[4] pitivät pintansa ja etenivät vakuuttavasti toiselle kierrokselle. Toiseksi sijoitettu Lauri Kiiski (TaTs) sai sen sijaan taistella tiukasti virolaista Johannes Seemania vastaan. Seeman onnistui viemään pirteällä ja ennakkoluulottomalla pelillään ensimmäisen erän lukemin 2-6, minkä jälkeen Kiiski alkoi päästä peliin paremmin mukaan. Toisessa erässä peli tasoittui huomattavasti, mutta loppujen lopuksi kokeneempi Kiiski vei toisen ja kolmannen erän 7-5 ja 6-3.

Harri Heliövaaran ottelu Jason Sormusta vastaan päättyi 6-4,6-1."Mukavalta tuntui pelata, en olekaan aiemmin Jyväskylässä sisäturnaukseen osallistunut", kommentoi Heliövaara ottelun jälkeen. "Jason syötti ja pelasi todella hyvin, mutta toisessa erässä sain pelistä kunnolla kiinni".

Masi Sarpolan ottelu Vesa Ahtia vastaan päättyi 6-1,6-1. 

"Pelasin hyvää peruspeliä. Olin yllättynyt, miten paljon yleisöä oli paikalla. Mukava oli pelata kun oli paljon jengiä. Huomisiin peleihin lähden hyvällä fiiliksellä"