Sara Pelkoselle kultaa ja hopeaa Kuopion kisoista!

26.2.2019

Sara Pelkonen jatkoi voittokulkuaan viime viikonloppuna Kuopiossa. Sara pelasi finaalissa niin naisten c-luokassa kuin 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.

Kuopion Tennisseura järjesti 22.-24.2. uuden hallin avajaiskisat. Kilpailu oli samalla Pohjois- ja Itä-Suomen aluesarjan toinen osakilpailu. Jyväskylän Tennisseuraa kisoissa oli edustamassa Sara Pelkonen, joka ahkeroi kahdessa sarjassa. Pari viikkoa sitten Sara voitti Jyväskylässä pelatun luokkamestaruussarjan c-luokan ja jatkoi Kuopiossa vahvaa kilpailuvirettään.

C-luokan sarjassa Sara voitti ensimmäisellä kierroksella Oulun Verkkopalloseuran Eevi Kainulaisen 6-1, 6-1. Välierissä vastaan asettui toinen oululaispelaaja, Erda Kemppainen, jonka Sara voitti häviämättä geimiäkään. Finaalissa Sara kohtasi Sofia Holopaisen. Ensimmäisessä erässä Sara pysyi hyvin vastustajan mukana ja erä venyi katkaisupeliin saakka. Holopainen voitti erän lopulla tärkeät pisteet ja vei erän 7-6(2). Myös toinen erä meni Holopaisen nimiin ja siten Saralle  hienosti c-luokan toinen sija!

13-vuotiaiden sarjassa Sara oli ykkössijoitettu. Kaksi ensimmäistä ottelua jyväskyläläinen hoiti varmoin ottein 6-2, 6-2. Finaalissa oli vastassa tuttu Erda Kemppainen, ketä vastaan Sara oli jo viikonlopun aikana pelannut c-luokan ottelussa. Vaikka pelejä oli viikonloppuna ollut jo viisi, Saran otteissa ei näkynyt väsymyksen merkkejä vaan sarjavoitto kirjattiin Saran nimiin 6-3, 6-2.

Onnittelut Saralle hienosta kisaviikonlopusta!