2.divisioonan miesten kärkiottelu JTS-VT2 lauantaina klo 12

14.2.2019

JTS:n miesten edustusjoukkue on tällä hetkellä 2.divisioonassa lohkojohtajana. Lauantaina klo 12 alkaen on tiedossa kärkiottelu Valkeakosken Tennistä vastaan. Valkeakoski ei pysty enää JTS:ää lohkossa ohittamaan, mutta kolmantena Hyvinkään Tennisseuralla ja Kuopion Tennisseuralla on siihen vielä mahdollisuus.

JTS tarvitsee lauantaina vähintään kolme pistettä varmistaakseen lohkonsa voiton. Joukkueessa pelaavat lauantaina Patrick Ahonen, Jussipekka Salo ja Petri Pykälämäki. Kaikki kannustamaan JTS voittoon!

Naisten edustusjoukkue kohtaa vieraissa Kouvolan Tennisseuran. Naiset ovat lohkossaan toiseksi viimeisinä, mutta pistetilanne on hyvin tasainen joten kaikki on vielä mahdollista. Tsemppiä tytöt!