Kevätkauden ensimmäiset päiväkisat pelattu

15.1.2019

Lauantaina 12.1. pelattiin kevätkauden ensimmäiset päiväkisat. Mukana oli jälleen hyvä määrä osallistujia ympäri Suomea.

Miesten B-luokan voitosta oli taistelemassa 12 pelaajaa. Finaalipaikasta pääsivät pelaamaan Mikko Hänninen (JTS), Samuli Holmberg (Mikkelin Tennisseura), Emil Matikainen (HVS) ja Axel Kämppi (Mikkelin Tennisseura). Mikkeliläiset voittivat molemmat omat ottelunsa lukemin 4-0, 4-1 ja etenivät finaaliin. Finaalissa nähtiin tiukka ottelu, jonka neljänneksi sijoitettu Holmberg vei lopulta nimiinsä lukemin 4-3, 4-1.

Naisten B-luokassa oli mukana viisi pelaajaa. Finaalissa kohtasivat tuttu taistelupari ja vanhat treenikaverit Liinu Heiskanen (TaTs) ja Sara Pelkonen (JTS). Heiskanen voitti ottelun 4-1, 4-1 varmoilla lyönneillään.

Miesten D-luokassa oli mukana myös 12 pelaajaa. Välieriin tiensä raivasivat Jani Henttonen (Match Point Tennis), Arttu ikäläinen (KTS), Toni Tervo (JTS) ja Sampo Hankama (JTS). Ikäläinen voitti ykkössijoitetun Henttosen lukemin 4-3, 4-1.Hankama voitti ottelun toiseksi sijoitettua Kaukosta vastaan. Hankama hävisi ensimmäisen erän 1-4, mutta sai toisen erän alussa pelistä kiinni eikä hävinnyt enää geimiäkään. Finaalissa Hankama jatkoi Ikäläistä vastaan voitokasta peliään ja siten sarjavoitto jäi Jyväskylään lukemin 4-2, 4-2.

Seuraavat päiväkisat pelataan Jyväskylässä 13.4. Helmikuussa JTS järjestää myös Luokkamestaruussarjan osakilpailun.