JTS-junioreille menestystä Cinia JGP-kisoissa

23.11.2018

Viime viikonloppuna pelattiin vuoden viimeiset Cinia JGP-osakilpailut. Kisoissa oli mukana monia JTS-junioreita.

 

Oliver Kiljunen jatkoi Tapiolan Tenniskeskuksessa pelatussa 6. JGP-osakilpailussa voittoputkeaan ja nappasi kultaa 10-vuotiaiden poikien kaksinpelissä. Oliver esitti läpi turnauksen vakuuttavia otteita ja myös finaalissa  Oliver oli läpi ottelun vahvempi osapuoli ja voitti lopulta finaalivastustajansa Kristofer Karisin lukemin 6-0, 6-1. Oliver taisteli myös nelinpelissä finaaliin parinsa Jesse Savusalon kanssa. Finaalivastustaja Oskar Saksa/Miro Savolainen veti kuitenkin kolmieräisen ottelun päätyttyä pidemmän korren ja siten Oliverille parinsa kanssa hienosti hopeaa! 

Emma Kuusisto oli mukana 16-vuotiaiden kilpailuissa Kouvolassa. Emma selviytyi kisoissa hienosti välieriin voittamalla ensimmäisen ottelun Eeva Ristolaa vastaan. Välierissä vastaan asettui ykkössijoitettu Ella Tuomela, joka osoittautui tällä kertaa liian hankalaksi vastukseksi. 16-vuotiaiden kisoissa oli mukana myös Eevert Salminen. Eevertin saldona oli voitto Max Wesamaata vastaan lukemin 6-4, 6-4. Toisessa ottelussa Eevert joutui vetäytymään kesken ottelun.

Sara Pelkonen edusti JTS:ssää 12-vuotiaiden sarjassa Turussa. Sara osallistui niin kaksinpeliin kuin nelinpeliin. Kaksinpelissä Sara esitti niin karsintasarjan ottelussa kuin pääsarjan ensimmäisesä ottelussa varmoja otteita, mutta sitten tie nousi pystyy neljänneksi sijoitettua Daria Bibania vastaan. Bibania oli viikonloppuna vahvassa kunnossa, sillä hän voitti lopulta koko sarjan. Nelinpelissä Sara eteni vanhan treenikaverinsa Liinu Heiskasen kanssa kahden otteluvoiton turvin välieriin saakka.