Kotikisoissa nähtiin vahva JTS-edustus!

22.11.2018

Jyväskylän kansalliset kilpailut pelattiin Killerillä 16.-18.11. Luokkina olivat MC, MD ja MD 4p. Kaiken kaikkiaan osallistujia oli yli 40.

Kaksinpelisarjan C-luokassa mestaruudesta taisteli 16 osallistujaa. Välieriin etenivät Alberto Politi (Grani Tennis), Vili Tiitinen (Tennis-70) sekä toisella puolella kaaviota JTS:n pelaajat Tomi Tuomaala ja Joni Purho. Heistä finaaliin itsensä taistelivat Politi ja Purho. Loppuottelusta muodostui tasaväkinen ottelu, jonka Politi onnistui lopulta kääntämään edukseen 6-3, 4-6, 6-2.

Myös miesten D-luokan kaavio oli melko suuri, kisaajia oli yhteensä 17. Neljän parhaan joukkoon selviytyivät sarjan ykkössijoitettu Raul Sepp (Tennis 88), Jani Jokinen (JTS), Joonas Jokinen (JTS) ja Topias Taskinen (PTT). Kotiseuraa edustavat Jokisen veljekset voittivat molemmat tahoillaan välierävastustaja ja näin päädyttiin kaksosten väliseen loppuotteluun. Tällä kertaa sarjavoitto meni Jani Jokisen nimiin lukemin 6-3, 7-5.

Nelinpelin puolella sarjassa MD pareja oli mukana 10. Tasaisten vääntöjen jälkeen finaalista löysivät toisensa kaksikko Toni Seppänen ja Tomi Tuomaala vastassaan Pekka ja Tuomas Mervola. Otteluvoiton nappasivat Seppälä ja Tuomaala lukemin 6-2, 6-2.

Onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille osallistujille!