Seniorisarjoissa pelataan viimeisiä runkosarjapelejä

4.3.2018

Yleisen sarjatenniksen osalta runkosarja on saatu päätökseen, mutta seniorisarjoissa pelataan vielä viimeisiä otteluita. 

 
50-vuotiaiden miesten SM-joukkueemme kohtasi lauantaina helsinkiläisen Smashin. Molemmat kaksinpelit olivat tiukkoja kolmieräisiä otteluita, joista toinen päättyi koti- ja toinen vierasjoukkueen voittoon. Kaksinpelien tulokset: Aleksei Karpenko - Petri Pykälämäki 6-7,6-4,9-11 ja Tapio Totro - Sami Paavola 6-3,4-6,10-5. Kaksi sarjapistettä jäivät lopulta Helsinkiin, sillä nelinpeli päättyi Smashilaisten hyväksi lukemin 6-4, 6-0.

Sunnuntaina Jyväskylän Tenniskeskuksella tahkottiin puolestaan 45-vuotiaiden miesten ykköstä kun JTS:n vieraaksi saapui HyTS. Petri Pykälämäki voitti ottelussaan Toni Rintalan 6-3, 6-4, mutta Jari Sarpola hävisi 1-6,4-6. Nelinpelistä tuli myös harmittava ja hieman yllättävä tappio lukemin 2-6,3-6.  
 
Jyväskylässä pelattiin tänä viikonloppuna myös naisten seniorisarjaa. 40-vuotiaiden naisten ykkösdivaria pelaavat Merike Juponaho ja Heli Tiainen edustavat seuraamme ainoana naisten seniorijoukkueena. Sunnuntaina naiset kohtasivat  sarjaa johtavan helsinkiläisen Open Tennis Clubin. Ykköspelaaja Merike Juponaho kukisti Kristina Karlssonin selkein lukemin 6-1,6-2. Kakkospelaajien ottelu Heli Tiaisen ja Petra Rothin välillä päättyi helsinkiläisen voittoon lukemin 6-0,6-1. Myös tämä ottelu ratkaistiin nelinpelissä, jonka jyväskyläläiset veivät nimiinsä tuloksella 6-0, 6-4. Täten saldona kaksi sarjapistettä kotijoukkueelle. 
"Nelinpeli on selkeästi meidän vahvuus! Heli on tehokas verkkopelaaja ja Merike jaksaa lyödä palloa varmasti takakentällä." kertoivat naiset toimivasta pelitaktiikastaan. 
 
Miesten joukkueilla on vielä yhdet ottelut jäljellä. M50-joukkueen osalta viimeisellä ottelulla on vielä panosta, sillä se ratkaisee sen, pääseekö joukkue mitalipeleihin. Kyseinen ottelu pelataan TaTSia vastaan 24.3. Jyväskylässä, tervetuloa kannustamaan!
JTS-OTC2 2-1