10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailun 19.-21.1. kaaviot ja aikataulut on julkaistu!

10.1.2018

Jyväskylän Tennisseura järjestää 10-vuotiaiden vuoden ensimmäisen Cinia Junior Grand Prix -osakilpailun 19.-21.1. Jyväskylän Tenniskeskuksella. Kaaviot ja otteluajat on nyt julkaistu Tennisässässä.

Suomen parhaat 10-vuotiaat saapuvat näyttämään taitojaan Jyväskylän Tenniskeskukselle Cinia JGP -osakilpailuun 19.-21.1. Turnauksessa pelataan poikien ja tyttöjen kaksin- sekä nelinpelit. Poikien puolella turnauksessa on mukana JTS:n Oliver Kiljunen.

KAAVIOT JA OTTELUAJAT

Poikien kaksinpelissä turnaus aloitetaan jo perjantaina karsintaotteluilla. Poikien ja tyttöjen kaksinpelien pääsarjat alkavat molemmat lauantaina klo 9:30 alkaen. Sunnuntaina pelataan puolestaan kaikkien sarjojen välierät ja loppuottelut.

Kilpailunjohtajana toimii Ilkka Nyman (puh. +358405815921, ilkka.nyy(at)gmail.com). Jyväskylän Tenniskeskuksen osoite on Sykeraitti 5, 40630 Jyväskylä.

Kannattaa laittaa seurantaan JTS:n kotisivut ja sosiaalisen median kanavat (Facebook, Twitter & Instagram). Tulemme lähettämään myös livekuvaa viikonlopulta etäseuraajien iloksi - linkki streamiin tulee saataville kotisivujemme etusivun oikeaan laitaan.

Tervetuloa pelaajat taustajoukkoineen sekä katsojat Jyväskylään 19.-21.1. seuraamaan tulevaisuuden tähtien otteita!