Oliver Kiljunen finaalissa ja Lorna Pujals sekä Vilma Koponen välierissä koululaisten mestaruuskilpailuissa!

30.12.2017

Perinteiset koululaisten mestaruuskilpailut kruunasivat junioreiden tenniskauden 2017. Jyväskylän Tennisseuran Oliver Kiljunen ylsi 1.-3. luokkalaisten kaksinpelin loppuotteluun ja Lorna Pujals sekä Vilma Koponen saavuttivat välieräpaikat sarjoissaan!

Koululaisten mestaruuksista on kamppailtu jo vuodesta 1979 lähtien. Talin Tenniskeskuksella Helsingissä ratkottiin tänään ala- ja yläastelaisten sekä lukiolaisten/ammattiopistolaisten turnausvoittajat. Jyväskylän Tennisseuran juniorit Oliver Kiljunen, Sara Pelkonen, Eino Kokko, Lorna Pujals ja Vilma Koponen olivat mukana tavoittelemassa turnausvoittoja. JTS-juniorit pelasivat kauttaaltaan turnauksessa erittäin hienosti.

Oliver Kiljunen vastasi jyväskyläläisten kovimmasta suorituksesta 1.-3. luokkalaisten miditenniksessä (oranssi-täpläpallo). Kakkossijoitettu Oliver voitti vakuuttavasti puolivälierässä Topi Ollilan 4-0 4-0 ja välierässä Miro Savolaisen 4-0 4-2. Loppuottelussa ykkössijoitettu turkulainen Lucas Eriksson oli niukasti parempi lukemin 4-2 3-4 7-3. Oliver ylsi myös 1.-4. luokkalaisten Stage 1 -luokassa karsintojen kautta pääsarjaan. Onnea Oliver finaalipaikasta!

Lorna Pujals ja Vilma Koponen ylsivät molemmat sarjojensa välieriin. Lorna pelasi alakoululaisten kaksinpelissä, jossa ensimmäisellä kierroksella kaatui Milla Kanto kolmessa erässä 6-4 4-6 6-4. Puolivälierässä nelossijoitettu Lorna voitti Antonia Gabranin 6-3 6-3. Semifinaalissa toiseksi sijoitettu Serena Hatakka oli tällä kertaa vahvempi eräluvuin 2-6 2-6. Vilma pelasi puolestaan yläkoululaisten kaksinpelissä. Vilma eteni pääsarjaan karsintavoitolla Aada Innasta. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella, eli puolivälierässä, Vilma voitti hienosti neljänneksi sijoitetun Emelie Gabranin 3-6 6-2 6-2. Välierässä toiseksi sijoitettu Fiona Kallio oli etevämpi niukasti kahdessa erässä 4-6 5-7. Onnea Lorna ja Vilma välieräpaikoista!

1.-2. luokkalaisten minitenniksessä (soft-pallo) oli mukana ensimmäisessä virallisessa kilpailussaan Eino Kokko. Upeasti syyskauden aikana kehittynyt Eino pelasi ennakkoluulottomasti ja etenikin neljän voiton sekä kahden tasapelin turvin lohkostaan jatkopeleihin 16 parhaan joukkoon! Jatkopeleissä tie nousi kuitenkin tällä kertaa ensimmäisellä kierroksella pystyyn - upea debyytti Eino!

KOULULAISTEN MESTARUUSKILPAILUT BY FAZER ´17 -TULOKSET

Oliver hopeamitali kaulassaan!