Naisten edustusjoukkue pyrkii jatkamaan voittokulkuaan Rovaniemeä vastaan kotiottelussa 16.12. klo 10:00

13.12.2017

Jyväskylän Tennisseuran naisten edustusjoukkue kohtaa Rovaniemen Verkkopalloseuran (RoVS) tulevana lauantaina 16.12. klo 10:00 Jyväskylän Tenniskeskuksella.

Täksi kaudeksi muodostettu JTS:n naisten edustusjoukkue avasi kautensa II-divisioonassa vakuuttavasti marraskuun alussa voittamalla kahteen kertaan JTS:n naisten kakkosjoukkueen. Lue sarja-avauksesta lisää täältä. Tulevana lauantaina 16.12. klo 10:00 pyrkii edustusjoukkue jatkamaan voittokulkuaan Rovaniemeä vastaan.

RoVS ei ole vielä pelannut otteluakaan tällä kaudella, joten joukkueen kokoonpano ja vahvuudet ovat pienoiset mysteerit. Se ei kuitenkaan häiritse naisten edustusjoukkueen valmistautumista otteluun.

- Sarja-avauksesta jäi käteen todella hyvä fiilis. Pelit kulki hienosti kaikkien osalta ja huomattiin olevamme varmasti kova joukkue tässä sarjassa. RoVS on meille kaikille aika tuntematon joukkue, joten ei oikein tiedetä mitä odottaa. Lähdetään kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja pienellä jännityksellä katsomaan, että mitä sieltä tulee vastaan. Luonnollisesti lähdemme voittoa tästäkin hakemaan, kertoi joukkueen ykköspelaaja ja JTS-koutsi Tanja Tuomi.

Naisten edustusjoukkueeseen kuuluvat Tuomen lisäksi JTS:n kärkijuniorit 14-vuotias Vilma Koponen, 16-vuotias Olivia Syvälahti ja 12-vuotias Emma Kuusisto. Joukkue on asettanut tavoitteekseen nousun I-divisioonaan.

Myös naisten kakkosjoukkue pelaa viikonloppuna RoVS:a vastaan. Kia Komulainen, Merike Juponaho, Heidi Silvast, Essi Asikainen, Kamilla Komulainen ja Hilla Juntunen yrittävät avata voittotilinsä rovaniemeläisten kustannuksella sunnuntaina 17.12. klo 10:30 alkaen Tenniskeskuksella.

Viikonloppuna siis kannustamaan naisten sarjatennisjoukkueita - let´s go JTS!

SARJATAULUKKO II-DIVISIOONAN A-LOHKO

Kuvassa takana Emma Kuusisto ja Vilma Koponen sekä edessä Olivia Syvälahti ja Tanja Tuomi