Lotta Heiskanen ja Masi Sarpola edustavat Suomea EM-kilpailuissa!

13.7.2016

Jyväskylän Tennisseuran nuoret, 14-vuotias Lotta Heiskanen ja 17-vuotias Masi Sarpola, on valittu edustamaan Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Lotta pelaa parhaillaan Hollannin Velpissä kansainvälistä junioriturnausta lämmittelynä ensi viikolla alkaviin alle 14-vuotiaiden henkilökohtaisiin EM-kilpailuihin. Hollannissa Lotan tie katkesi kaksinpelin ensimmäiselle kierrokselle, mutta hän ja Smash-Kotkan Ella Haavisto ovat vielä mukana nelinpelissä. EM-kilpailut pelataan Tsekin Pilsenissä 18.-24.7. Suomea ovat turnauksessa edustamassa Lotan lisäksi Ella Haavisto (Smash-Kotka) ja pojissa Iiro Vasa (ÅLK) sekä Aleksi Löfman (HVS).

Masi Sarpola valittiin puolestaan poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen, jossa ovat mukana myös HVS:n Patrick Kaukovalta ja Emil Ruusuvuori. Joukkuemuotoinen turnaus alkaa karsinnoilla 27.-29.7. - Suomi sijoitettiin lohkoon, joka kamppaillaan Tsekin Veskassa. Suomi pelaa samassa lohkossa Bulgarian, Tsekin, Italian, Kosovon, Portugalin ja Espanjan kanssa. Lohkosta etenee kaksi parasta joukkuetta lopputurnaukseen, joka mitellään 1.-3.8. Venetsiassa, Italiassa.

Seuraa Masin ja Lotan otteita alla olevien linkkien kautta:
Alle 14-vuotiaiden henkilökohtaiset EM-kilpailut 18.-24.7.2016
Alle 18-vuotiaat joukkuemuotoiset EM-kilpailut 27.-29.7. (1.-3.8.)

JTS toivottaa tsemppiä koviin otteluihin!