Jyväskylän Tennisseuran miehet jatkavat Norpe Tennisliigan taivaltaan kärkijoukkueiden vieraana

8.1.2016

Jyväskylän Tennisseuran miesten edustusjoukkue jatkaa taivaltaan Norpe Tennisliigassa viikonloppuna kärkipään joukkueiden vieraana.

JTS päätti vuoden 2015 arvokkaaseen avausvoittoon kotikentällään HLK:n kustannuksella. Avausvoiton takuumiehinä häärivät Mikhail Balmashev, Masi Sarpola ja Tuomas Manner. Lue ja katso kuvia vielä avausvoiton tunnelmista täältä.

Kinkut on nyt sulateltu ja Tennisliiga jatkuu siis tulevana viikonloppuna 9.-10.1. JTS jatkaa otteluitaan kahdella vierasottelulla: lauantaina vastassa on Helsingin Verkkopalloseura (HVS) klo 15:00 Talin Tenniskeskuksella ja sunnuntaina verkon toisella puolella on Tennis Club Tapiola (TCT) klo 12:30 Esport Centerillä. Molemmat vastustajat ovat sarjataulukossa jaetulla toisella sijalla ja kamppailevat näin tiukasti runkosarjan kahdesta kärkipaikasta, eli suorasta pääsystä välieriin.

Viikonlopun ensimmäinen vastustaja HVS aloitti kautensa ryminällä nappaamalla kolme voittoa putkeen. Tämän jälkeen joukkue joutui taipumaan kivenkovalle sarjanousijalle Break Pointille. Vuosi 2015 päättyi helsinkiläisten osalta kahteen tasapeliin Grani Tenniksen (GT) ja TCT:n vieraana. Voidaankin olla varmoja, että HVS:lla on kova nälkä päästä takaisin voittojen tielle. Katso HVS:n joukkue Tennisliigan sivuilta.

TCT:n kauden avauspelien saldo näyttää puolestaan tältä: tasapeli, tappio, voitto, voitto, tasapeli, voitto. Ennen taukoa TCT nappasi hienon voiton Smash-Kotkasta 3-1 ja pelasi siis tasan HVS:n kanssa. Tapiolalaiset eivät ole kokeneet tappion tunnetta sitten avausviikonlopun, eli äärimmäisen kova nippu vastassa. Katso TCT:n joukkue Tennisliigan sivuilta.

Jyväskylän Tennisseura pyrkii siis jatkamaan voittojen tiellä vuoden 2016 ensimmäisissä otteluissaan. Haaste on erittäin kova ja otteluihin lähdetään altavastaajan asemasta. Mutta kaikki on mahdollista todella tasaväkisessä Tennisliigassa. Tällä hetkellä JTS on sarjataulukon kahdeksantena, eli juuri ja juuri putoamiskarsintarajan yläpuolella. Matkaa palyoff-sijaan on kertynyt viisi pistettä. Runkosarjan jäljellä olevien neljän ottelun kaikki pisteet ovat siis arvokkaita putoamiskarsintarajaa ja myös mahdollista playoff-paikkaa ajatellen.

Tiukat ottelut siis luvassa viikonloppuna pääkaupunkiseudulla. Nyt on jäljellä vain ja ainoastaan tärkeitä otteluita. Runkosarjan päätösottelut JTS pelaa myös vieraskentillä 5.-6.2. Mutta nyt tsemppiä tulevalle viikonlopulle!

Tärkeitä pisteitä jaossa viikonloppuna pääkaupunkiseudulla
Lähde: www.tennisliiga.fi